VOETBALVERJAARDAG

 

Ben je een echte voetbalfanaat en wil je niks anders dan tijdens je verjaardag voetballen?  Vier dan dit allerleukste voetbalfeestje in de buitenlucht op een buurtveldje in de tuin of bij een voetbalvereniging of lekker warm binnen in een gymzaal of sporthal. Voor de jarige een fantastisch shirt met zijn naam en leeftijd bedrukt. Voor de 3 winnaars van het voetbal toernooi medailles.

 

Tijdens dit 2 uur durend voetbalfeestje komen verschillende voetbal activiteiten aan bod en zullen er verschillende scores behaald worden.

 

De onderdelen die tijdens de voetbalverjaardag aan bod komen zijn:

 

    * Techniek training met spelletjes

    * Slalom wedstrijden (teams en individueel)

    * Paaltjes voetbal

    * Pass spel Gatendoek(wie heeft de beste traptechniek?)

    * Snelheidsmeter (wie schiet het hards in km/uur?)

    * Wedstrijdjes (wie is de beste voetballer?)

 

Arno Splinter Sport Events zorgt uiteraard voor alle materialen, ballen, drinken en een zakje chips. De kosten van dit feestje zijn € 120,-. Tijdens slecht weer of extreme kou kan deze voetbalverjaardag ook in een gymzaal worden gevierd. kosten € 145

 

Voor de voetbalverjaardag is er de mogelijkheid om in de kantine taart te eten en de cadeautjes uit te pakken. Na afloop kan er gegeten en gedronken worden voor €4,- per persoon.

 

 

VERJAARDAG OP LOCATIE

 

De voetbalverjaardag vieren wij natuurlijk ook nog steeds op locatie. Deze verjaardag is iets minder uitgebreid maar bijna net zo leuk. Wij nemen ballen, goaltjes, snelheidsmeter, slalomstokken,gatendoek en paaltjes mee en maken van elke locatie een feest!!

 

De voetbalverjaardag kost op locatie €140,-. En wij rekenen €0,25 kilometervergoeding als de verjaardag buiten Almere gevierd moet worden.