VOETBALVERJAARDAG

 

Ben je een echte voetbalfanaat en wil je niks anders dan tijdens je verjaardag voetballen?  Vier dan dit allerleukste voetbalfeestje in de buitenlucht bij FC Almere of lekker warm in een gymzaal (Alleen de gymzalen waar we Peutervoetbal in Almere geven kunnen eventueel gehuurd worden) Voor de jarige een fantastisch shirt met zijn naam en leeftijd bedrukt. Bovendien krijgen alle kinderen een scorekaart.

Tijdens dit 2 uur durend voetbalfeestje komen verschillende voetbal activiteiten aan bod en zullen er verschillende scores behaald worden.

De onderdelen die tijdens de voetbalverjaardag aan bod komen zijn:

 

• Warming-up op muziek

• Techniek met spelletjes

• Slalom wedstrijden (teams en individueel)

• Paaltjes voetbal

• Gatendoek(wie heeft de beste traptechniek?)

• Snelheidsmeter (hoe hard schiet jij in km/uur?)

• Sprintmeting (hoe snel ben jij over 10 meter?)

• Partijtjes

 

Arno Splinter Sport Events zorgt uiteraard voor alle materialen, ballen, drinken en een zakje chips. De kosten van dit feestje bij FC Almere zijn € 120,-. Tijdens slecht weer of extreme kou kan deze voetbalverjaardag ook in een gymzaal worden gevierd. kosten € 150,-

Willen jullie op de dag zelf switchen om van buiten naar binnen te gaan dan zal dit heel lastig worden. Wij moeten bij de gemeente navragen of er een gymzaal beschikbaar is. Na vrijdag 11.30 uur is het niet meer mogelijk om een gymzaal te reserveren voor het weekend.

 

VERJAARDAGKAMER

Een half uur voor de voetbalverjaardag is er de mogelijkheid om in de verjaardagkamer taart te eten en de cadeautjes uit te pakken!! Tot een half uur na de verjaardag is er een mogelijkheid om een patatje met een snack te eten.

Dit kan bij FC Almere besteld worden voor €4,- pp als de vereniging open is of het kan bezorgt worden door de plaatselijke snackbar!!

 

Zorg a.u.b. na afloop zelf dat de verjaardagkamer er weer netjes en opgeruimd uitziet.

 

 

Adres:

FC Almere

Sportpark de Marken 8

1355 ES Almere-Haven